Abonnement opzeggen

Bent u op zoek naar een opzegbrief? Wilt u uw abonnement of contract opzeggen? AbonnementOpzeggen.nl is de website voor al uw kant-en-klare opzegbrieven. Wilt u besparen? Zeg dan de onnodige abonnementen en contracten op.

Opzegbrief downloaden

Klik op één van de segmenten of op één van de bedrijven om op zoek te gaan naar uw opzegbrief.

Meningen van anderen

Gevaarlijke praktijken; bent u niet snel genoeg met opzeggen dan zit u blijkbaar in de boot voor drie maanden d.w.z. 3 x € 24.99 die binnen 14 dagen na datum van de brief worden afgeschreven.Die periode schiet lekker op als u de kleine lettertjes hebt gelezen. Dus dan bent u al € 74,97 kwijt als u net zo dom bent als ik en uw rekeningnummer hebt afgegeven. In theorie heb ik nog drie dagen om op te zeggen. Voorts heeft IMDS Media Ltd. nog diverse trucjes om er beter van te worden ten koste van uw portemonnai.Ze geven een warrig beeld over uw kans op voordeel , dus ik vertrouw deze "firma"niet. Overigens begrijp ik niet dat banken door derden d.m.v. een telefoonbandje gemachtigd kunnen worden om van je bankrekening af te schrijven zonder je handtekening op een machtigingsformulier.

Door Mook op 6 februari 2011 over Tip300.nl / DSN Media Ltd. - Abonnement Tip300

Simpel zeggen ze wel eens op tv . ik hebt mijn abbo in 2010 aangemeld. ik krijg allemaal brief thuis gestuurd dat er iets niet klopt ( u krijgt over 9 maden uw simkaart ). ik krijg maar brief thuis gestuurd dat ik 5 euro moet betalen . de in 2012 krijg ik weer zo brief en de bedrag wordt steeds hoger. waarin staat 35 euro bedrag .ik hebt ze vele keer gebeld maar is onberijdbaar. dus ben ik naar de politie gegaan. mensen niet tegeloven dat hulp. de politie hebben gebeld in een keer nam ze de telefoon op . en toen was mijn abbo opgezegd ik krijg alle bedrag die ik voor moest betalen terug gestort. dus mensen denk er goed naar of u echt bij simpel abbo wil aan maken of niet . SIMPEL IS NIET SIMPEL. ALS U KLANT BENT KOM U ER MOEILIJK VAN AF . gr.

Door anoniem op 24 januari 2012 over Simpel - Sim Only Simpel

Het blad begint steeds meer op National geographic te lijken met allerlei avontuurlijke reizen. Daarnaast worden er boten getest die al maar groter worden en ver buiten mijn bereik liggen Ik vind er steeds minder over zeilen en betaalbare boten.

Door Peter op 8 juli 2011 over Sanoma Media Netherlands B.V. afdeling Klantenservice - Zeilen

Algemene tips voor het opzeggen van een abonnement

 • Controleer altijd het opzegadres
 • Controleer altijd uw gegevens
 • Wanneer beschikbaar, gebruik dan een contract- en/of klantnummer
 • Vergeet de brief niet te ondertekenen
 • Frankeer de envelop met voldoende postzegels
 • Voor extra zekerheid is het verstandig om de opzegbrief aangetekend te versturen.
 • Check op de website van de betreffende partij of het product niet telefonisch op te zeggen is.

Bespaar op uw mobiele telefoon contract

 • Wanneer u nog een goed werkende telefoon in uw bezit hebt, loont het om een Sim Only abonnement af te sluiten.
 • Vaak kunt u al paar maanden van te voren uw contract bij uw huidige provider verlengen. Hierdoor komt u eerder in aanmerking voor een nieuwe telefoon.
 • Informeer bij uw provider of u per minuut of per seonde betaalt. Per minuut betalen is voor u minder voordeling.
 • Wanneer u veel binnen uw familie/gezin belt, kan het bij sommige providers aantrekkelijk zijn om een familie pakket af te sluiten.

Tips voor het opzeggen van een verzekering

 • Bekijk altijd vooraf of er voor de afgesloten verzekering ook een opzegtermijn geldt.
 • Lees de algemene voorwaarden van de verzekering en de verzekeraar goed door.
 • Als u uw verzekering wilt opzeggen, kunt u dat het beste doen per aangetekende brief. Vraag altijd om een schriftelijke bevestiging.
 • Let op bij het afsluiten van een nieuwe verzekering. Waardeer een nieuwe verzekering niet alleen op prijs, maar ook op de voorwaarden. De prijs is vaak een lokkertje.
Over Abonnementopzeggen.nl

Abonnementopzeggen.nl helpt je met het vinden van de juiste opzegbrief voor het bedrijf of product dat je wilt opzeggen. Wij doen onze uiterste best om de juiste informatie van alle bedrijven bij te houden. Met ruim 6000 opzegbrieven is het echter moeilijk om altijd up-to-date te zijn. Controleer voor de zekerheid altijd de adresgegevens van het bedrijf dat in de brief staat.