Abonnement opzeggen

Bent u op zoek naar een opzegbrief? Wilt u uw abonnement of contract opzeggen? AbonnementOpzeggen.nl is de website voor al uw kant-en-klare opzegbrieven. Wilt u besparen? Zeg dan de onnodige abonnementen en contracten op.

Opzegbrief downloaden

Klik op één van de segmenten of op één van de bedrijven om op zoek te gaan naar uw opzegbrief.

Meningen van anderen

Volgens het schrijven is het de bedoeling dat ze 13x per jaar komen om de containers te reinigen. Ik laat volgens schema de container tot na 19.00 uur buitenstaan. het valt mij op dat er vaak niet wordt schoongemaakt. Je moet dan bellen en na veel 5en en 6en wordt dan de volgende dag nog je container schoongemaakt. Ik vind het persoonlijk belachelijk dat je moet bellen voor een service waar je grof geld voor betaald.. Voor dit bedrag ga ik wel een hoge drukspuit komen en maak ik mijn eigen container wel schoon... Kortom.... service van VCCS is bijzonder slecht..

Door anoniem op 3 september 2012 over Vincent Container Cleaning Service - Abonnement 6 x Restvuil + 6 x GFT

Zonde van je geld, werkt vaker niet dan wel , bv na 2 dagen op vakantie melding storing (was 3 weken weg) schiet lekker op..en in combinatie met storing telefoonmodem , zeer hoge telefoonrekening door het om de 3 sec inbellen van beveiligings systeem (3 weken lang), dus gebruik hem dus nooit meer , weggegooid geld dus.

Door wombats op 25 augustus 2010 over Nuon Klantenservice - Nuon Huisbeveiliging

Onze gehandicapte zoon kan helaas niet met de aangekochte GSM overweg,dus wil hij van z`n verzekering af wat op dit toestel zit;hopende dat U van bovenstaande goede notie heeft genomen verblijven wij met vriendelijke groet. h.spoeltman@upcmail.nl ( 0614855016)

Door anoniem op 3 augustus 2012 over Young & Parker Insurance B.V. - Mobile4Sure

Algemene tips voor het opzeggen van een abonnement

 • Controleer altijd het opzegadres
 • Controleer altijd uw gegevens
 • Wanneer beschikbaar, gebruik dan een contract- en/of klantnummer
 • Vergeet de brief niet te ondertekenen
 • Frankeer de envelop met voldoende postzegels
 • Voor extra zekerheid is het verstandig om de opzegbrief aangetekend te versturen.
 • Check op de website van de betreffende partij of het product niet telefonisch op te zeggen is.

Bespaar op uw mobiele telefoon contract

 • Wanneer u nog een goed werkende telefoon in uw bezit hebt, loont het om een Sim Only abonnement af te sluiten.
 • Vaak kunt u al paar maanden van te voren uw contract bij uw huidige provider verlengen. Hierdoor komt u eerder in aanmerking voor een nieuwe telefoon.
 • Informeer bij uw provider of u per minuut of per seonde betaalt. Per minuut betalen is voor u minder voordeling.
 • Wanneer u veel binnen uw familie/gezin belt, kan het bij sommige providers aantrekkelijk zijn om een familie pakket af te sluiten.

Tips voor het opzeggen van een verzekering

 • Bekijk altijd vooraf of er voor de afgesloten verzekering ook een opzegtermijn geldt.
 • Lees de algemene voorwaarden van de verzekering en de verzekeraar goed door.
 • Als u uw verzekering wilt opzeggen, kunt u dat het beste doen per aangetekende brief. Vraag altijd om een schriftelijke bevestiging.
 • Let op bij het afsluiten van een nieuwe verzekering. Waardeer een nieuwe verzekering niet alleen op prijs, maar ook op de voorwaarden. De prijs is vaak een lokkertje.
Over Abonnementopzeggen.nl

Abonnementopzeggen.nl helpt je met het vinden van de juiste opzegbrief voor het bedrijf of product dat je wilt opzeggen. Wij doen onze uiterste best om de juiste informatie van alle bedrijven bij te houden. Met ruim 6000 opzegbrieven is het echter moeilijk om altijd up-to-date te zijn. Controleer voor de zekerheid altijd de adresgegevens van het bedrijf dat in de brief staat.