Abonnement opzeggen

Bent u op zoek naar een opzegbrief? Wilt u uw abonnement of contract opzeggen? AbonnementOpzeggen.nl is de website voor al uw kant-en-klare opzegbrieven. Wilt u besparen? Zeg dan de onnodige abonnementen en contracten op.

Opzegbrief downloaden

Klik op één van de segmenten of op één van de bedrijven om op zoek te gaan naar uw opzegbrief.

Meningen van anderen

Na een lidmaatschap van ongeveer een jaar heb ik besloten om mijn lidmaatschap met Readers Digest op te zeggen vanwege de vele misleidende reclame over te winnen prijzen. Het geheel is m.i. zo onoverzichtelijk dat geen mens er uit wijs komt. De achterliggende gedachte is VERKOPEN. Niet een enkele keer heb ik iets teruggestuurd of gereageerd, toch blijven de gouden enveloppen met winnende nummers maar toekomen. Deze brutale manier van marketing heeft mij doen besluiten mijn lidmaatschap te beeindigen.

Door boxer-748 op 7 oktober 2010 over Reader's Digest N.V. - Reader's Digest

Verschrikkelijk heb 4 maanden geleden opgezegt blijkt dat er nog steeds geld van mijn rekening wordt afgehaald en om het op te zeggen is pas echt een geklooi.

Door anoniem op 25 februari 2011 over Astma Fonds - Donateur Astma Fonds

Heb me in augustus aangemeld bij Vincent Container Cleaning.ALdirekt bij de eerse geplande reiniging gebeurde er niets,idem dito bij mijn moeder die zich tegelijkertijd had aangemeld en in een dorp even verderop woont.Na een telefoontje beloofde men de container op een andere dag alsnog te reinigen maar wederom gebeurde dit niet. Vandaag was de volgende reiniging volgens schema. Maar ook nu geen V.C.CLeaning. Ook bij mijn moeder kwamen ze wederom niet opdagen om de container te reinigen. Zij wacht bovendien al bijna 2 maanden op restitutie van teveel afgeschreven geld nadat er voor esn jaar reiniging werd afgeschreven terwijl het om een half jaar kontrakt ging.Alles bij elkaar genomen is er van onze kant geen vertrouwen meer en vragen we ons af met wie we in zee zijn gegaan.

Door anoniem op 6 november 2012 over Vincent Container Cleaning Service - Abonnement 6 x GFT

Algemene tips voor het opzeggen van een abonnement

 • Controleer altijd het opzegadres
 • Controleer altijd uw gegevens
 • Wanneer beschikbaar, gebruik dan een contract- en/of klantnummer
 • Vergeet de brief niet te ondertekenen
 • Frankeer de envelop met voldoende postzegels
 • Voor extra zekerheid is het verstandig om de opzegbrief aangetekend te versturen.
 • Check op de website van de betreffende partij of het product niet telefonisch op te zeggen is.

Bespaar op uw mobiele telefoon contract

 • Wanneer u nog een goed werkende telefoon in uw bezit hebt, loont het om een Sim Only abonnement af te sluiten.
 • Vaak kunt u al paar maanden van te voren uw contract bij uw huidige provider verlengen. Hierdoor komt u eerder in aanmerking voor een nieuwe telefoon.
 • Informeer bij uw provider of u per minuut of per seonde betaalt. Per minuut betalen is voor u minder voordeling.
 • Wanneer u veel binnen uw familie/gezin belt, kan het bij sommige providers aantrekkelijk zijn om een familie pakket af te sluiten.

Tips voor het opzeggen van een verzekering

 • Bekijk altijd vooraf of er voor de afgesloten verzekering ook een opzegtermijn geldt.
 • Lees de algemene voorwaarden van de verzekering en de verzekeraar goed door.
 • Als u uw verzekering wilt opzeggen, kunt u dat het beste doen per aangetekende brief. Vraag altijd om een schriftelijke bevestiging.
 • Let op bij het afsluiten van een nieuwe verzekering. Waardeer een nieuwe verzekering niet alleen op prijs, maar ook op de voorwaarden. De prijs is vaak een lokkertje.
Over Abonnementopzeggen.nl

Abonnementopzeggen.nl helpt je met het vinden van de juiste opzegbrief voor het bedrijf of product dat je wilt opzeggen. Wij doen onze uiterste best om de juiste informatie van alle bedrijven bij te houden. Met ruim 6000 opzegbrieven is het echter moeilijk om altijd up-to-date te zijn. Controleer voor de zekerheid altijd de adresgegevens van het bedrijf dat in de brief staat.